top of page

Denk eens aan virtuele opleidingsoplossingen met behulp van interactieve 3D beelden in bijvoorbeeld: een fabriek, kantoor, winkel, school, restaurant, museum, schip. En dit is nog maar een kleine greep uit de onbegrensde mogelijkheden.

Met onze kennis van deze Pro2 3D-Virtual Reality techniek in combinatie met instructie of leren, brengen wij op een unieke futuristische wijze in beeld wat op uw locatie voor u belangrijk is.

Als u zich er nog steeds geen beeld bij kan vormen, denk dan eens aan onderwerpen zoals:

 • Een virtuele rondleiding. 
  Hoe ziet uw locatie er gedetailleerd in 3D uit. En wat moet uw medewerker, klant, student, gast weten over uw locatie? (klik hier voor een voorbeeld)

 • Veiligheidsborging. 
  Stel, er doet zich een calamiteit voor, is het dan bij uw medewerkers of de bezoekende klant of gast bekend waar bijvoorbeeld beschikbare brandgangen zijn of waar brandblusmiddelen hangen. Kortom is de veiligheid van iedereen goed in beeld gebracht?

 • Gedrag. 
  Weleens nagedacht om gedrag aan 3D beelden te koppelen? Onderwerpen zoals klant- of gastgerichtheid of klantvriendelijkheid, met andere woorden, wat verwacht u van uw medewerkers hoe zij zich naar een klant of zelfs naar elkaar opstellen.

 • Kwaliteitsborging.
  Weleens nagedacht om toetsing en certificering aan de hiervoor genoemde onderwerpen te verbinden?

 

En dit is nog maar een kleine greep uit de werkelijke potentiële mogelijkheden.

 

Conclusie:
Ervaar wat het is om met onze toonaangevende interactieve en infrarode Pro2 3D-VR techniek uw locatie in beeld te laten brengen en daar leeroplossingen aan te laten koppelen.
Leren of instrueren wordt ineens leuk en krijgt letterlijk een heel andere dimensie.

De visuele tak van IQ4Learning (AA360) in samenwerking en 'van Gelderen opleiding in praktijk' heeft daar vanuit haar corebusiness veel ervaring mee en niet onbelangrijk, het is een uiterst betaalbare oplossing in vergelijking met veel andere leeroplossingen.

Bent u geïnteresseerd in onze betaalbare interactieve Pro2 3D-VR opleidingsoplossingen, of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Kijk dan op onze 3D website of neem direct contact met ons op en laat u informeren.

Virtual Reality heeft de toekomst en in de makelaardij wordt al regelmatig gebruik gemaakt van deze techniek om door middel van 3D beelden ruimtelijk inzicht te geven in wat een woning te bieden heeft.

IQ4Learning gaat in samenwerking met haar dochter 'AA360' en 'van Gelderen opleiding in praktijk' echter een stap verder en maakt op een geheel andere, maar vooral op een eigen wijze gebruik van 3D beelden in combinatie met opleidingsoplossingen.

 

aa360.png
bottom of page