top of page

Post coronacrisis leren

Iedereen wacht vol spanning af hoe de maatschappij er na de coronacrisis uit gaat zien. Dat we voorlopig te maken hebben met een nieuwe werkelijkheid, is wel duidelijk, maar wat betekent dit voor het opleiden en ontwikkelen van werkenden?

1.5 m.jpg

De 1,5-metersamenleving, zoals premier Rutte het zo mooi noemt, zal ons straatbeeld de komende tijd bepalen. Het coronavirus heeft veel processen op zijn kop gezet, zoals het sluiten van de horeca en scholen, afgelasting van evenementen en het cancelen van vakanties om er maar een paar te noemen.
Zijn dat niet enkel gevolgen voor nu? Nou, de verwachting is dat onze samenleving er anders uit zal gaan zien. Ook nadat er een goed werkend vaccin is en we de crisis achter ons kunnen laten.

Digitaal leren en werken

We zien nu bijvoorbeeld in dat digitaal leren én werken op veel gebieden

gemak biedt.

Processen die we nu efficiënt online kunnen inrichten, zullen we ook ná de 

post-coronacrisis samenleving meenemen.

Zo neemt bijvoorbeeld het belang  van klassikaal leren af en kan er veel

digitaal geleerd worden.

laptop.png

Webshop

Op het laatste is de e-learningshop.nl volledig ingericht. Het digitale leeraanbod bestaat uit méér dan 125 beroepsopleidingen in verschillende categorieën, zoals: “administratief, bedrijfskundig, communicatie, marketing, kantoorautomatisering” enzovoort.
Kortom, of het nu over om- of bijscholing gaat, met de opleidingen van de e-learningshop.nl wordt aan de persoonlijke ontwikkeling én de toekomst gewerkt.

diploma.jpg

Daarnaast kan bijna elke opleiding met een examen worden afgesloten. Bij voldoende resultaat levert dat een erkend diploma/certificaat op.

Is in de e-learningshop de beoogde opleiding niet aanwezig? Wacht dan niet. Neem direct via de website contact met ons op of bel: 073-8200322. Wij proberen dan z.s.m. aan de vraag te voldoen.

bottom of page