top of page

Er gaat steeds meer budget van bedrijven naar online marketing. Dit is begrijpelijk, want al jaren achter elkaar stijgen de online verkopen ten koste van traditionele marketing. Veel bedrijven en traditionele marketeers hebben te weinig kennis om mee te groeien in deze snelle ontwikkeling.

Verhoog nu je kennis op het gebied van Internet Marketing.

Deze cursussen worden aangeboden door IQ4Training in samenwerking met Internet Marketing Nederland (IMNL).

IMNL is al jaren lang de absolute marktleider in Nederland met het geven van internetmarketingtrainingen!

 

Algemene informatie per cursus.

- Duur training: 2-4 uur
- Alle trainingen zijn in het Nederlands
- De trainingen zijn voorzien van bonusmateriaal. Dit zijn Engelstalige cursussen en nuttige e-books met meer informatie.

 

Waarom?

  • Goed voor op je CV

  • Cursus is in het Nederlands

  • Online cursus dus studietijd zelf in te delen

  • Duidelijke begeleiding

  • Inclusief examen en certificaat

Inhoud training

Hoe krijg ik klanten via internet? En waarom hebben mijn inspanningen nog niets opgeleverd? Zonder hulp kan het moeilijk zijn je weg te vinden in online marketing.

Deze training reikt je een scala aan succesvolle internetmarketingstrategieën aan die jij ook voor je eigen bedrijf kunt gebruiken.

 

Na het volgen van deze cursus heb je geleerd hoe je niet alleen kunt opvallen bij je doelgroep, maar hoe je er ook nog eens klanten aan kunt overhouden.

Leer hoe je op speelse en ludieke wijze aantrekkelijker kunt zijn dan je concurrent. Hoe kan ik binnen een paar dagen duizenden bezoekers krijgen?

 

Maak kennis met de brede wereld van internetmarketing, voor jou opgediend in hapklare brokjes zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Het is zonde dat veel ondernemers geld en tijd verdoen door verkeerde internetmarketingstrategieën te gebruiken. De investering in deze praktische training heb je snel terugverdiend.

bottom of page