top of page
klanten vertellen, Stephan Ravesloot

Hoge besluitvaardigheid...

Stephan Ravesloot
Watch2Learn

IQ4learning kan ik omschrijven als een bedrijf waar mensen met passie werken. Ik heb persoonlijk gewerkt met alle medewerkers van IQ4Learning. Ze zijn alle gedreven persoonlijkheden.

Ze hebben een enorme ervaring en dat vertaalt zich op de set in een hoge besluitvaardigheid.    

 

Klanten vertellen, Peter Spaan RDW

Dit zouden meer bedrijven moeten doen...

Peter Spaan
RDW

Mijn ervaring met de mensen van IQ4Learning is bijzonder positief, niet omdat ze alleen maar aardig zijn maar vooral ook omdat ze ter zake kundig zijn. IQ4Learning Heb ik in de arm genomen om diverse e-learning modules vorm en inhoud te geven tegen een acceptabele prijs en binnen redelijke termijn. De resultaten zijn boven verwachting. Er wordt mee- en vooruit gedacht. Ze zorgen ervoor goed geïnformeerd te zijn m.b.t. de diverse onderwerpen en houden de (geld)buidel en planning scherp in de gaten.
Regelmatig wordt er teruggekoppeld en bij mogelijke afwijkingen wordt direct afgestemd wat wenselijk is. Super gewoon. Dit zouden meer bedrijven moeten doen.
Wat mij ook opvalt in de samenwerking is de rust die ervan uitgaat. Hoe complex de materie ook is er wordt de tijd genomen omdat de kwaliteit van het product bovenaan staat. De mensen van IQ4Learning hebben ook onderling een zeer goede klik, halve woorden zijn al genoeg en er is een duidelijke taakverdeling waardoor afspraken gestructureerd verlopen en de communicatie open en recht door zee is.
IQ4Learning Is voor mij dé e-learning producent. Een geweldige aanrader!

Kwalitatief hoogstaande modules...
In mijn functie van unitmanager Facilitair bedrijf afdeling management ondersteuning ben ik zeer nauw betrokken geweest bij het tot stand brengen van diverse e-learning modules voor de RDW. De modules zijn projectmatig begeleid door de mensen van IQ4Learning en ik kan niet anders zeggen dan dat dit geleid heeft tot kwalitatief hoogstaande modules. De professionaliteit waarmee IQ4Learning dit binnen afgesproken termijn en tegen scherpe prijs tot stand heeft weten te brengen verdient alleen maar aanbeveling. Dit soort blended learning brengt de reclame kreet " Nederland wordt steeds slimmer" in praktijk! Zonder nu direct euforisch te worden moet ik erkennen dat de diversiteit van onderwerpen in de gerealiseerde modules mijzelf wel voor de dilemma's hebben gesteld hoe dit nu te verwoorden/duidelijk te maken echter, de didactische kennis en ervaring van IQ4Learning hebben gezorgd voor een meer dan uitstekend resultaat. Er zijn onder andere modules gemaakt voor: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, BHV, Crisismanagement en Veilig reizen en werken op externe locaties.


Mannen, Bedankt!

Stephan Ravesloot
Peter Spaan
bottom of page